Salata de icre cu ceapa

de La Ancuta in Salate, 20 Ian 2011 | 11829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g icre de hering
  • 1 ceapa
  • 2 linguri gris fiert
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa:

Se curata icrele de pielite, daca este nevoie.

Intr-un caston punem icrele si grisul fiert si mixam bine. Adaugam ulei putin cate putin, ca la maioneza si mixam continuu.

Cand au inceput sa se lege adaugam putina zeama de lamaie si continuamsa mixam adaugand ulei.

Cand au ajuns la consistenta dorita adaugam si restul de zeama de lamaie si omogenizam.

Taiem ceapa marunt sau o dam pe razatoare si o adaugam in salata de icre. Amestecam bine.

Daca icrele nu au fost sarate potrivim de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mimmi 1

21.01.2011, 22:02

Ce bune sunt....

alinutza1983 1

22.01.2011, 12:41

tocmai lucrez la o salata de icre...doar ca mi s-a cam taiat..are cineva o solutie?

La Ancuta 1

22.01.2011, 12:54

alinutza pune un albus crud si mixeaza bine. O sa se lege.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre